Solskyddsprodukter


 

 

 

Persienner

Persienner är ett mycket flexibelt solskydd. Du styr steglöst dagsljus och insyn i ditt hem.
Lika stor flexibilitet har du vid monteringen av persienner. De kan monteras i taket, mot väggen eller emellan fönsterglasen.
Vi tillhandahåller persienner i hundratals färgkombinationer. De levereras alltid måttbeställda och anpassade efter dina personliga önskemål.

     

Tillbaka till börjanLamellgardiner

Vi tillhandahåller gardiner som är mer än eleganta solskydd. Titta närmare så upptäcker du olika smarta funktioner. Insynsskydd med utsikt, effektiv mörkläggning och energibesparande luftkanaler. Fundera över vad som passar dina behov bäst.
Lägg till säker och slitstark manövrering till ett stort urval av säsongen färger och mönster. Här finns mycket att välja emellan.

   


Tillbaka till börjanRullgardiner

    

  

Tillbaka till börjanMarkiser

    

Vi tillhandahåller Markisen som ger skugga. Skön svalka på uteplatsen och behagligt klimat inomhus. Våra terrassmarkiser kan anpassas för alla hus. De levereras alltid måttbeställda, precis som våra fönstermarkiser.
Du kan veva in markiserna manuellt eller låta en motoriserad sol- och vindautomatik sköta alltihop. Markiserna är skapade för det nordiska klimatet och fungerar året om.

Markiser tillhör dem mest uppskattade dekorationselementen för fönster och husfasader.
Brett utbud av tyger i otaliga variationer av färger samt elegant utformad konstruktion ger möjlighet att skapa trevlig atmosfär och utseende i ditt hus.
Moderna tillverkningsprocesser vid framställning av själva markisduken samt användning av konstruktionsdetaljer i aluminium ger lång livslängd och oöverträffad hållbarhet trots väderpåverkan av skiftande slag.
Tillbaka till börjanRulljalusier och Fasadpersienner

    
 

Mycket effektiv sol/värmeavskärmning som sedan många år tillbaka används med gott resultat i Tyskland.
Fungerar även delvis som inbrottsskydd tack vare den robusta konstruktionen som motstår visst våld.
Kan manövreras med lina eller med el-motor från insidan av huset.

Fasadpersienner

 


Lamellerna ställer du in i valfri vinkel vilket innebär att rätt ljus släpps in, men att nyfikna blickar kan hållas utanför. Det gör fasadpersiennen till ett effektivt solskydd som passar för arbetsplatser med krav på en trivsam rumstemperatur. Lamellerna är av rostfria aluminium.
Persiennerna manövreras antingen manuellt med en vev eller elektroniskt med hjälp av en liten motor. Det går till och med få en automatisk styrning efter hur soligt det är ute.

Tillbaka till början